Erdoğan Derhal İstifa Etmelidir!!

24 Şubat 2014

'PARALARI DERHAL ÇIKART' --Başçalan Erdoğan'ın Yolsuzluklarının Kaydı --Erdoğan'ni oğlu Bilal Erdoğan'la konuşma kayıtları çıktı.. Erdoğan 17 Aralık'ta İçişileri bakanı Muammer Güler'in oğlu aradığı gibi, Tayyip de Bilal'ı arıyor.

Evlerindeki paraları boşaltmasını istiyor. Bilal izlendiklerini söylüyor.. Erdoğan dikkatli konuşuyor.. Telefon da dinleniyor olabilir.. 20 milyon dolarlardan bahsediliyor. Berat'ın evinde de var.. Onlar da temizlensin diyor Erdoğan.. Aile toplanıyor.. Paraları saklayacak yer tespit ediyorlar...Youtube'a yüklenen ve Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmanın, 17 Aralık günü, yani ilk rüşvet operasyonunun olduğu gün yapıldığı ileri sürülüyor.

Ses kayıtlarında Başbakan'ın Bilal Erdoğan'a elindeki paraları çıkarmasını söylediği ve paranın bazı işadamlarına taşınmasını istediği iddia ediliyor. Kayıtlarda Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen sesin, son olarak 30 Milyon Euro kaldığını ve onun da taşınacağını söylediği duyuluyor.

İŞTE BAŞÇALAN BABA VE İŞBİRLİKÇİSİ OĞULUN KONUŞMALARI

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…